Cadillac klub Česká republika

Velká Bíteš

4. června 2005

Do sobotního rána jsem směrem na Brno vyrazil sám. Tedy lépe řečeno, společnost mi dělala přítelkyně Jitka a náš york, který se tak rád vyváží v cadillacu. Jediné, co kazilo celý den, byl přetrvávající déšť, který se dle předpovědí měl nad Čechami uklidnit až před polednem a pak se posunout na Moravu, což nevěstilo nic dobrého. Tudíž jsem čekal od Borka Veleby obvinění, že jim Pražáci vezou špatné počasí. Což se také v odpoledních hodinách stalo. Celou cestu po dálnici neustále pršelo, až to bylo protivné, a teprve kousek před odbočkou na Bíteš se vyjasnilo. Na náměstí v Bíteši již stála řada vozidel, svítilo slunko, a tak se mé obavy brzy rozplynuly.

Borek zuřivě pobíhal a vše organizoval a bylo vidět, že je ve svém živlu. Na dlouhé diskuse nebyl prostor. Prošli jsme vystavená vozidla a společně s námi je můžete vidět i vy na pořízených fotografiích.

Dle programu byla vyjížďka na Šiklův Mlýn, a tak se kolem druhé vyrazilo na jízdu. Není co dodat, krásná krajina, je na co se dívat, jen to nebe se v dálce začíná dekovat a jen doufáme, že vydrží. Šiklův mlýn? Krása! Pokud chcete zažít opravdový pocit westernové Ameriky, tak vězte, že toto je to pravé. Byl jsem naprosto nadšen a myslím, že je to ideální místo ke klubovému výletu nebo klidně k rodinnému víkendu. Vřele doporučuji.

Když jsme končili prohlídku Šiklova mlýna, již padaly první kapky, které se pak změnily v usilovný liják. Společně s několika místními účastníky jsme skočili do vozů a vyrazili k cíli celé akce, což byl velice příjemný country westernový hotel. Kolem šesté jsme v klidu vyrazili do Prahy a jediné, co mi na celém dni trochu vadilo, bylo to počasí.

Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš Velká Bíteš

Marek Doubrava

Naše akce 2005

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.