Cadillac klub Česká republika

Luštěnice gril párty

sobota 23. dubna 2005

Deville na dálnici ze stranyOpravdu krásný den ta sobota, pár výstav pod slunečným nebem a pak grilování. To se opravdu povedlo!

Díky patří dvěma Petrům: Pelíškovi a Bélovi z ČKMAA. To oni náš klub pozvali na grilovací párty do Luštěnic a my velice rádi přijali. V podstatě se dá říci, že v posledních letech se naše kluby postupně sblížily a nyní společně hodně kooperují. A tak se jelo.

Na dálnici nás dojel Olda se svým Eldem 79 a o něco později dorazil i Míra se svou modrou 66. Před grilováním proběhla, ostatně jako vždy, prohlídka luštěnických hal a Pavlík se nám tak zamiloval do Coopera Mini, až jsme ho z něj málem museli vystříhat.

Družná zábava, konzumování grilovaných specialit; Ace se nedal odtrhnout od masíčka, a tak, když ho někdo hledal, bylo jen jedno místo, kde se nalézal. :-)

Deville na dálnici zezadu Deville na dálnici zepředu Ford Mustang Tři Cadillaci Pavel s poťouchlým výrazem Skupinkování Béla, Ace a Pavel umělecky Diskuse a jídlo Masíčko Momentka s Oldou Momentka s Petrem a okurkovou holčičkou V noci poblíž ohně

Marek Doubrava

Naše akce 2005

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.