Cadillac klub Česká republika

Truck Show Vysoké Mýto 2005

Je sobotní deštivé ráno 2. července a my jsme od brzkých ranních hodin na cestě do Vysokého Mýta. Koná se zde již sedmý ročník Truck Show a my samozřejmě nemůžeme chybět. Silné motory, pěkné vozy i ženy a spousta zábavy a atrakcí. To je něco přesně pro nás.

Na autodrom, kde se sraz koná, dorážíme ještě za hustého deště asi kolem deváté hodiny. Pořadatel pro naše auta vyhradil pěkné místečko mimo největší mumrajch, a tak se v klidu můžeme soustředit na veškeré zábavy a nemusíme se strachovat, že nám po kastli přejede nějaké Volvo nebo Daf.

Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto

Kolem jedenácté se počasí umoudřuje a stále se vylepšuje tak, že v odpoledních hodinách již bude možnost chytat bronz. Ale to opravdu pouze na malou chviličku. Volného času opravdu není nazbyt. Pořadatelé mají perfektně připravený program a návštěvníky nenechají ani na chvilku vydechnout.

Vše začíná spanilou jízdou asi dvoustovky tahačů. Je to úžasná podívaná. Řvoucí motory, hlasité klaksony a dokonce kouřící hrabající kola. Během doby, co jsou auta pryč, máme možnost zkouknout prodejní stánky i presentace jednotlivých firem. Někdo využil i občerstvení, které nám pořadatel zdarma poskytl, ale to už se nám auta vracejí a ihned se plynule přechází na sprinty. Vidět závodit sériové tahače je opravdu nevšední věc.

Následují další soutěže a to již nejen pro řidiče. Koulení pneu, pití piva na čas, páka, tahání kamiónu, závod s postelemi nebo zatloukání hřebíků. Vyvrcholením celého dne je pak soutěž „misák mokrý pupek“. Mezi jednotlivými soutěžemi se střídají mažoretky, tanečnice a i kaskadérské kousky na motorce nebo na kole.

Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto

Je možnost vyzkoušet si pocit stavu beztíže, ať už jen na trampolíně nebo na něčem, co vypadá jako mučící nástroj a člověk se tam točí tak, že když sleze, tak ani neví, kde mu hlava stojí :) I pro děti se něco najde, ať už malá horolezecká stěna nebo nafukovací vodní fotbalové hřiště. A pro velké i malé kluky je tu ještě přehlídka a možnost vyzkoušení rádiem řízených kamiónů.

Ale to tu už máme večer a s ním vyhlášení výsledků jednotlivých soutěží a pro nás bohužel čas vydat se na cestu zpět k domovu. A zhodnocení? Příjemně strávená sobota ve společnosti skvělých lidí, kteří se dovedou bavit a hlavně vymýšlet zábavu i pro ostatní. Příští rok u 8. ročníku nashledanou.

Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto Vysoké Mýto

GRG

Naše akce 2005

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.