Cadillac klub Česká republika

Výlet do Bratislavy

únor 2005

V sobotu 5. 2. 2005 jsme na pozvání Ing. Petera Odzgana z American oldtimer car clubu Slovakia přijeli na návštěvu do Bratislavy. Celkem se zúčastnilo 8 našich členů. Setkání spojené s prohlídkou depozitáře s ojedinělou sbírkou Cadillaců pokračovalo u Petera v kanceláři, kde jsme diskutovali asi do pěti hodin. Projekt, který teď právě dokončuje, je kompletní renovace Cadillac Sedan de Ville 1957 (viz fotografie). Na fotografii je vidět i unikátní dvanáctiválcový motor z Lincolnu. Zbytek vozu je právě kompletně renovován, přestože byl kupován v USA jako „po kompletní renovaci“ a tomu odpovídala i cena. V další hale je hnízdo Cadillaců — obrovská černá 48, klasická všeobecně známá 59 a zlaté Eldorado Convertible. V poslední, sportovně laděné hale dělá milou společnost dvěma Mustangům Ferarri Testarossa.

Dvanáctiválec z Lincolnu Ford 1959 Cadillac Coupe DeVille 1948 Cadillac Dřevěná konstrukce Cadillac Eldorado 1957 Cadillac sedan de Ville - bok 1957 Cadillac sedan de Ville - zadní světla 1957 Cadillac sedan de Ville - zadek 1957 Cadillac sedan de Ville - předek 1957 Cadillac sedan de Ville - interiér Ford Mustang Diskuse před Ferarri Diskuse v kanceláři Cadillac Eldorado

Pavel Šplíchal

Naše akce 2005

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.