Cadillac klub Česká republika

Kytování a lakování zadní části vozidla po jeho vlastním vyvaření

1969 Cadillac De Ville Convertible

Po klempířských pracích provedených na zadní části vozidla, vzal lak, respektive jeho celistvost, za své. To ostatně můžete zhodnotit i na předcházejících fotografiích.

Pavel stál před rozhodnutím, zda olakovat celý vůz, nebo se vrhnout pouze na olakování zadní části, která již byla řádně vyvařena. Vzhledem k tomu, že tento vůz ještě čekají karosářské opravy v přední části, bylo jasné, že rozhodnutí padne ve směru částečného olakování.

Pak již nastalo opět kytování, broušení a kytování a neustále dokola až majestátní křižník dostal ten správný tvar a celulitida v podobě vaření zrezlých partií byla odstraněna. Zde je namístě poznamenat, že vykytování poloviny takového vozu je vlastně práce stejná jako když do laku připravujete celou škodovku, to jen abyste měli představu, jak je taková práce časově náročná a co asi padne materiálu.

před lakem před lakem výsledek

Marek Doubrava

1969 Cadillac De Ville Convertible

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.