Cadillac klub Česká republika

Jak jsem si zabouchl auto...

1990 Cadillac Coupe Deville

I v lepších rodinách se občas stane, že si člověk zabouchne auto. Samozřejmě se to stalo mou vlastní blbostí a nebyl jsem z toho nijak zvláště šťasten... Štěstí v neštěstí bylo alespoň to, že se zadařilo v garáži, tedy v zaparkovaném autě na svém místě. Tím odpadl stres jak teď hned se do auta dostat, nicméně jsem pomalu začal přemýšlet jaké okno bude na Cadillac nejlevnější.Mírně odevzdaně jsem navštívil náš Pražský Cadillac Club a kulantně jsem se zeptal zakládajícího člena, jaké že je tedy nejlevnější okno. Po odpovědi, že asi přední, protože ho bude vyrábět kde kdo jsem si v duchu představoval jak rozbíjím na svém Cadillacu okno, nedokázal jsem si dost dobře představit jak bych mohl svému, svému, svému vlastně mému svému všechno pro co má cenu žít nějak ubližovat. Nicméně po odpovědi, že přední, nastala pauza a bylo vidět, jak našemu zakládajícímu členovi šrotuje něco v hlavě a pak z něj jen vypadlo zvídavé " a proč se ptáš?" Po odpovědi, že jsem si zabouchnul auto se netvářil příliš nadšeně, už i proto že je to náš dvorní opravář Cadillaců a moc dobře ví, že dostat se do Cadillaca není žádná sranda.

Večer když jsem si představoval jak se budu chodit na auto do garáže jen tak dívat, mě napadlo, že kolega z daleké Moravy má stejné auto jen v sedanu. Naštěstí kolega si také jednou auto zabouchnul a tak poradil, že se mám obrátit na firmu otevírající zámky. Hned jsem zavolal do prvního autozámečnictví a hle, měl jsem štěstí. Ne že otevřou každé auto, ale ani nikdo nebyl překvapen, že bych chtěl otevřít Cadillac. Hned jsem se domluvil a za cenu 1100 Kč přijel sympatický člověk vybavený originálním americkým nářadím. Zbytek na fotografiích.

otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta otevírání auta

Kontakt na tohoto člověka co dokáže otevřít i Cadillac: pan Lorenz Tel: 602 256 322

Zdeněk Anýž

1990 Cadillac Coupe Deville

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.