Cadillac klub Česká republika

Pozvánka na testační den Cadillac klubu ČR

TERMÍN: sobota 10. května 2014
MÍSTO: V sídle ČKMAA – Cadillac Route 66, 294 42 Luštěnice – Pelechov
PROGRAM DNE: Klubová a krajská testace historických vozidel za účelem získání průkazu historického vozidla, retestování HV s již vydaným průkazem,
ZAČÁTEK: 9,00 hod
OBČERSTVENÍ: Teplá i studená kuchyně v přilehlé restauraci Cadillac
INFO: Pavel Šplíchal, tel.: 724 311 195; pavel@cadillac.cz


CO JE POTŘEBA MÍT S SEBOU (PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ):

PRO OBĚ SKUPINY:

  1. vůz k otestování v odpovídajícím stavu (vysvětleno dále)
  2. protokol z STK respektive z autoservisu s odpovídajícím měřícím zařízením (protokol musí mít samozřejmě kladné hodnocení a nesmí být starší než 3 měsíce)
  3. zaplacené klubové příspěvky za všechna období

PRO PRVNÍ TESTACI:

  1. všechny dostupné údaje a dokumenty o voze (zahraniční TP, kupní smlouvu či jiný nabývací doklad apod.)
  2. 12 ks fotografií vozu, 6x9cm !!! barevné lesklé, z toho 6 ks levopředek a 6 ks pravozadek. Vůz musí být v celém výřezu fotografie, fotografován na neutrálním pozadí (louka, betonová či asfaltová plocha apod.), bez jakékoliv registrační značky a označení státu. Vůz musí být fotografován v tomtéž stavu, v jakém bude i následně provozován (barva, barevná kombinace, doplňky, kola apod)
  3. protokol z STK (zkrácená veteránská varianta) s kladným vyjádřením.
  4. lokalizaci identifikačních znaků vozidla, jako je VIN kód, štítek s výrobním číslem a hlavně výrobní číslo motoru!!!
  5. testační klubový poplatek za první testaci v řádném termínu 1000,-Kč
  6. poplatek krajskému komisařovi 1000,-Kč
  7. V případě prvotestace je nezbytné v dostatečném předstihu předem kontaktovat klubovou testační komisi a předložit doklady k vozidlu a vyplněný formulář žádosti o provedení testování historického vozidla dle vyhl. 355/2006 Sb. tak, aby mohla být klubová i krajská testace na místě uzavřena.

PRO RETESTACI:

  1. stávající průkaz k již testovanému vozidlu
  2. dvojlist s klubovou testací
  3. potvrzení (interní protokol) o technickém stavu vozidla s kladným vyjádřením, vyplněné odborným autoservisem s odpovídající měřící technikou (pro retestaci netřeba STK, ale samozřejmě může být)
  4. poplatek za retestaci v řádném termínu 300,-Kč

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.