Cadillac klub Česká republika

Zajištění technických prohlídek pro nově testovaná a retestovaná vozidla pro členy Cadillac klubu ČR

Termínem je 19. dubna 2014, sobota od 9,00 hod v areálu STK Dolní Břežany, Pražská ulice, 252 41 Dolní Břežany, Praha-západ

GPS: 49°58'27.766"N, 14°27'52.422"E

Link přiložen pro přesnou adresu a zobrazení web stránky.

Zde se registrovaní, připomínáme pouze registrovaní účastníci sejdou od 9,00 do 10,30 a společně budeme provádět kontroly svých krasavců.

Vozidla a účastníci kteří neprovedou registraci na mail: marek@cadillac.cz nebudou do areálu STK vpuštěni !!!

Do registrace prosím uveďte jméno účastníka, vozidlo kterým dojedete a telefonní nebo mailový kontakt.

Rovněž bych Vás milé účastníky poprosil o dojezd v čase mezi 9,00 a 10,30 hod a to z důvodu nikoliv vašeho prudění a sekýrování, ale z důvodu toho že se na Vás skutečně těšíme, rádi s vámi pohovoříme, rozebereme další témata jako na jaký sraz a akci se tento rok budeme chystat a v neposlední řadě… můžeme opět udělat pár krásných hromadných fotografií.

Cadillac klub na STK Cadillac klub na STK Cadillac klub na STK Cadillac klub na STK Cadillac klub na STK

V tento den je možné provádět veškeré úkony spojené s provozem a legislativou jak HV tak i běžného vozidla, dále pak možnost konzultací technického rázu, možnost provádění diagnostiky obd I a II. Tudíž provádění řádných ME, STK, evidenčních kontrol a jiných úkonů bude běžné. V plánu pak máme společnou vyjížďku a popřípadě nějaké občerstvení.

Přijměte tedy naše srdečné pozvání na první oficiální klubovou akci.

Marek Doubrava
Tel: +420 777 155 150
www.odtahovkanonstop.cz
www.cadillac.cz
www.ekologicke-likvidace-vozidel.cz

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.