Cadillac klub Česká republika

24. - 26. května 2013 - dočkali jsme se, Cadillac rallye 2013 je tu!

Jako již tradičně se o víkendu od 24. do 26. května konal další, tentkrát čtvrtý ročník Cadillac rallye, kterou pro své členy připravuje Cadillac klub Česká republika. Akce to byla opět výborná, skvěle připravená a nejen proto budou na tento ročník všichni účastníci dlouho vzpomínat. Ale vezměme to postupně.

Vloni jsem chválil počasí a to jsem neměl dělat. Letos si s námi nepěkně pohrálo. Do soboty odpoledne bylo sice zataženo, ale nepršelo. V sobotu odpoledne pršet začalo a v neděli to věru nebylo lepší. No a potom....přišly povodně.

Cadillac rallye je především setkáním kamarádů s krásnými auty. Jezdí se jako víkendový závod pravidelnosti s plněním různých úkolů. Pořádá ho Cadillac klub Česká republika pro své členy a známé. Letos se sice sešlo více aut než v minulém roce, ale atmosféra pořád byla komornější než na velkých srazech, byl čas na to poklábosit a probrat všechny novinky. Trasa vedla krásnou severočeskou krajinou a i na osvěžení došlo (dokonce někteří účastníci hovořili o Tour de Knajpa... je pravda, že hladem ani žízní jsme věru netrpěli).

Místo dlouhých řečí sem připojím dva sestřihy z Cadillac rallye 2013:

Tady jsou trasy, které jsme jeli a to ve formátu pro Google Earth a ve formátu gpx pro navigace.

A co dodat? Těšíme se na setkání zase za rok!

Honza Kalíšek

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.