Cadillac klub Česká republika

Fulnek – Jerlochovice

28. května 2005

Naše výprava na sever Moravy začala již v pět hodin ráno. Sice to zní neuvěřitelně, že by majitel Cadillacu vyjížděl tak brzy, nicméně jsme nechtěli jet v úporném sluníčku sobotního dne. S Markusem jsme vyrazili směr Fulnek přes Hradec Králové po silnicích první a druhé třídy z důvodu příjemnější cesty přes vesnice, mezi poli, lesy, no prostě pohodový výlet. Cesta ubíhala příjemně, provoz minimální, akorát v Bruntále nám přišla do cesty malá překážka v podobě objížďky, která se ukázala jako příjemné zpestření cesty v podobě široké silnice podél vodní plochy. Na místo srazu jsme trefili hned, neboť značení bylo velmi přehledné. Po příjemném prožití dopoledne, které jsme strávili hodnocením aut, místa konání a hlavně občerstvovacích stánků, přišla doba na spanilou jízdu na náměstí Fulneku. Jakožto neznalci terénu jsme se obávali, že náměstí bude pro účastníky malé, ale ukázalo se, že pořadatelé měli vše vyřešené. Na náměstí hrála hudba, lidé od aut si vyměňovali poznatky a vše probíhalo v duchu pohody a příjemného prožití víkendu v okruhu podobně smýšlejících lidí. Ukázky kovbojů s bičem byly velice poutavé a lidem se moc líbily. Po návratu do kempu jsme opět navštívili občerstvení. Jelikož se už ale přiblížil podvečer, rozloučili jsme se a vyrazili ku Praze. Tento sraz jsme hodnotili jako velmi vydařený, akorát nás trochu mrzelo, že jsme museli jet tak brzy. Doufejme, že takových srazů bude jen přibývat a ne naopak.

fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku fotka z Fulneku

Jan Kessler

Naše akce 2005

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.