Cadillac klub Česká republika

Praha, Tesco 2002

5. listopadu 2002

Jeden z nejméně povedených srazů v této sezóně, když opomeneme, že se konal na parkovišti před supermarketem Testo v Praze Letňanech, tak musíme negativně zhodnotit organizaci. Nuda, nuda, nuda zapříčiněná absencí jekéhokoliv programu a žádným prostorem na připadné kousky některých účastníků. Přijeli jsme, pokecali, najedli a odjeli. Doufáme, že se příště povede zorganizat akci mnohem lepší a důstojnější. Ani nebylo co fotit, takže pár důkazů o naší přitomnosti.

Praha - Tesco 2002
Náš klubovej stan a nové cedule "Cadillac Parking Only"

Praha - Tesco 2002
Opět naše klubová základna, spousta zájemců o po pokec. Asi jediné co šlo na tomto srazu dělat

Praha - Tesco 2002
Částečně vyfocená řada našich Cadillaců

Praha - Tesco 2002
Jirkovo Eldorado. Doufáme, že našeho budoucího člena

Praha - Tesco 2002
To samé vyfoceno ze předu

Praha - Tesco 2002
Naši členové s nejmladšimi vozy. Obou případech Seville STS. Tmavě zelený je Mirkův z 95 a Markův v diamantově bílé z 96

Zdeněk

Naše akce 2002

Nahoru

(c) 2005-2016 Cadillac klub Česká republikawww.cadillac.czcadillac@cadillac.cz

Cadillac klub na ČR Facebooku, USMotors - magazín nejen o amerických autech

 

Stránky provozuje spolek Cadillac klub Česká republika, z. s. Cadillac klub Česká republika není provozován společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Tyto stránky nejsou provozovány společností Generals Motors LLC ani jinými jejími spolupracujícími subjekty. Slova "Cadillac" jsou použita pouze k identifikaci stránek a produktů, a neznamenají příbuzenství nebo souvislost s výrobcem, nebo prodejci této značky. Všechny ostatní obchodní značky a jména jsou majetkem jejich vlastníků a jsou použity pouze k identifikaci produktů, a neoznačují nějaké příbuzenství nebo spojitost mezi stránkami a majitelem obchodní značky. Tyto stránky jsou určené pouze k informaci pro členy a příznivce Cadillac klubu Česká republika. Informace na těchto stránkách vyjadřují názory individuálních osob, které nemají odpovědnost za použití těchto informací.